ISADORA STRETCH LASH MASCARA 03 DARK BROWN 9 ML

4/5
22,00 € (2444,44 €/L)
TAI

Tuotetieto

IsaDora Stretch Lash Mascaran avulla tuuheutat, pidennät ja erottelet ripsesi helposti. Ainutlaatuinen 2in1 –harja; voit säätää ripsivärin harjan pituutta korkin päästä ja varmistaa upean pitkät ja tuuheat ripset. Kun ripsiväriharja on pitkässä asennossa, se antaa ripsille luonnollista pituutta ja erottelee ripset kauniisti. Kun kierrät ripsiväriharjan lyhyempään asentoon, saat erityistä tuuheutta. Säädettävän ripsiväriharjan ansiosta Stretch Lash on täydellinen ripsiväri kaiken pituisille ripsille. Pitkäkestoinen, paakkuuntumaton koostumus, jota voidaan kerrostaa. Hajusteeton. Silmälääkärin testaama.

Tuotteen käyttö

Säädä ripsivärin harjan pituutta korkin päästä ja varmista upean pitkät ja tuuheat ripset. Kun ripsiväriharja on pitkässä asennossa, se antaa ripsille luonnollista pituutta ja erottelee ripset kauniisti. Kun kierrät ripsiväriharjan lyhyempään asentoon, saat erityistä tuuheutta.

Tuotteen koostumus

Aqua/water, paraffin, glyceryl stearate, synthetic beeswax, stearic acid, Acacia senegal gum, butylene glycol, palmitic acid, polybutene, Oryza sativa cera/Oryza sativa (rice) bran wax, vp/eicosene copolymer, ozokerite, aminomethyl propanol, mica, hydrogenated vegetable oil, phenoxyethanol, stearyl stearate, hydroxyethylcellulose, propylparaben, maltodextrin, tin oxide, CI77499/iron oxides, CI77491/iron oxides, CI77891/titanium dioxide.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Allergiselle sopiva
Tilaisin heti jos jossain lukisi onko vedenkestävä. Sen verran herkät silmät että vesi lentää silmistä kylmällä ilmalla. Isadoran kaikki meikit sopivat minulle. Mahtavaa kun tehdään hajustamattomia!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ISADORA STRETCH LASH MASCARA 03 DARK BROWN 9 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.