ISADORA QUICK DIP NAIL POLISH REMOVER 50 ML

10,20 € (204,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Hellävarainen, nopeasti vaikuttava kynsilakanpoistoaine kätevässä purkissa. IsaDora Quick Dip Nail Polish Remover poistaa kynsilakan helposti ja nopeasti, ilman vanulappuja. Kynsilakanpoistoaine on imeytetty purkissa olevaan pehmeään sieneen, johon kynsiä hierotaan yksitellen. Hellävarainen, asetoniton koostumus ei kuivata kynsiä tai kynsinauhoja.

Tuotteen käyttö

Dippaa kynnet purkkiin yksi kerrallaan. Pyöritä ja hankaa hellävaraisesti vaahtotyynyä vasten. Pese kädet kynsilakanpoiston jälkeen ennen kynsilakan levittämistä.

Tuotteen koostumus

MEK, aqua, isopropyl alcohol, parfum, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, tocopherol, CI 14700.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ISADORA QUICK DIP NAIL POLISH REMOVER 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.