ISADORA INLINER KAJAL 50 SATIN WHITE 1,3 G

9,90 € (7615,38 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Vedenkestävä silmänrajauskynä luomen sisärajaukseen. IsaDora Inliner Kajal rajauskynä sopii sekä ylä- että alaluomen sisärajausten tekemiseen. Kiinteä ja vettä hylkivä koostumus sisältää runsaasti pigmenttejä ja sopii myös herkille silmille. Vaalea sävy kirkastaa katseesi ja tumma antaa syvemmän lopputuloksen. 

Tuotteen käyttö

Erinomainen ylä- ja alaluomen sisäpuolen rajaukseen, katseen syventämiseen tai kirkastamiseen. Voidaan käyttää myös normaalin rajauskynän tavoin. Soveltuu herkillekin silmille ja piilolasien käyttäjille. Terävällä terällä saat aina tarkimman jäljen.

Tuotteen koostumus

Hydrogenated palm kernel glycerides, hydrogenated palm glyceride, caprylic/capric triglyceride, hydrogenated palm glycerides, polyethylene, cera, microcristallina/microcrystalline wax, talc, tripalmitin, tocopherol, ascorbyl palmitate, hydrogenated coco-glycerides, CI 77891/titanium dioxide.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ISADORA INLINER KAJAL 50 SATIN WHITE 1,3 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.