ISADORA GEL NAIL LACQUER 211 MATT TOP COAT 6 ML

9,90 € (1650,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Isadoran Gel Nail Lacquer Matt Top Coat -geelipäällyslakka jättää kuivuessaan kauniin mattapinnan kynnelle. Mattapäällyslakka myös pidentää lakan kestoa. Gel Nail Lacquer -geelilakka kuivuu päivänvalossa ja keinovalossa, ilman UV-lamppua.

Tuotteen käyttö

Levitä kynsille kaksi kerrosta värillistä lakkaa luonnon- tai keinovalossa. Anna kuivua 3 minuuttia ja levitä päälle yksi kerros Gel Nail Lacquer Matt Top Coat -päällyslakkaa. Tavallista aluslakkaa voi käyttää tummien värien alla kynnen värjäytymisen välttämiseksi.

Tuotteen koostumus

Ethyl acetate, butyl acetate, nitrocellulose, adipic acid/neopentyl glycol/trimellitic anhydride copolymer, acetyl tributyl citrate, isopropyl alcohol, silica, stearalkonium bentonite, acrylates copolymer, etocrylene, hydroxyethyl acrylate/ipdi/PPG-15 glyceryl ether copolymer, ethyl trimethylbenzoyl phenylphosphinate, trimethylpentanediyl dibenzoate, polyvinyl butyral, MEK, CI60725/violet 2.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ISADORA GEL NAIL LACQUER 211 MATT TOP COAT 6 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.