ISADORA FLEX TIP EYELINER 80 DEEP BLACK 1 ML

18,90 € (18900,00 €/L)
Saatavuus: Tuote tilapäisesti loppu.

Tuotetieto

Nestemäinen silmänrajaustussi, jonka joustavalla kärjellä saat tehtyä rajaukset helposti ja tasaisesti. IsaDora Flex Tip Eyeliner rajaustussin ainutlaatuisen pitkää kärkeä taivuttamalla voit säädellä rajauksen paksuutta tarkasti. Tussin vedenkestävä koostumus kuivuu nopeasti ja pysyy kauniina pitkään. Runsaasti pigmenttejä sisältävä rajausväri antaa intensiivisen värin. Hajusteeton.

Tuotteen käyttö

Levitä applikaattorilla mahdollisimman lähelle ripsirajaa. Eyelinerin kärkeä taivuttamalla voit muuttaa rajauksen leveyttä. Rajaus muuttuu sitä paksummaksi, mitä enemmän taivutat eyelinerin kärkeä.

Tuotteen koostumus

Aqua/water, butylene glycol, styrene/acrylates/ammonium methacrylate copolymer, PEG-60 hydrogenated castor oil, coco-glucoside, citric acid, sodium laureth-12 sulfate, ammonium hydroxide, phenoxyethanol, potassium sorbate, sodium benzoate, CI77266/black 2 (nano).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ISADORA FLEX TIP EYELINER 80 DEEP BLACK 1 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.