ISADORA COLOR & GLOSS INTENSIFIER TOP COAT 689 RED TINT TOP COAT 6 ML

9,90 € (1650,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Isadora Color & Gloss Intensifier Top Coat päällyslakan avulla teet punaisesta kynsilakasta intensiivisen punaisen ja viimeistelet upean pitkäkestoisen kiillon. Sen avulla voit myös muuttaa alkuperäisen lakan sävyä punaiseen taittavaksi. Monikäyttöinen lakka sopii käytettäväksi myös sellaisenaan läpikuultavana punaisena kynsilakkana. 

Tuotteen käyttö

Lisää värillisen kynsilakan päälle ja anna kuivua. Tuloksena upea, pitkäkestoinen kiilto.

Tuotteen koostumus

Butyl acetate, ethyl acetate, nitrocellulose, acetyl tributyl citrate, phthalic anhydride/trimellitic, anhydride/glycols copolymer, isopropyl alcohol, acrylates copolymer, benzophenone-3, Crambe abyssinica seed oil, CI26100, CI60725.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ISADORA COLOR & GLOSS INTENSIFIER TOP COAT 689 RED TINT TOP COAT 6 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.