INUPEKT FORTE VET TABL 60 KPL

5/5
11,50 € (0,19 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Lemmikkieläinten suoliston hyvinvointiin tarkoitettu valmiste. Sisältää inuliinia, luonnollista prebioottia, joka ylläpitää suoliston hyötybakteereja. Glukaani puolestaan tehostaa inuliinin vaikutusta ja lisää elimistön vastustuskykyä. Valmiste sisältää myös suolistoa puhdistavaa pektiiniä, joka kiinteyttää ulostetta ripulin aikana. Täydennysrehu.

Tuotteen käyttö

Annostelu: alle 10 kg: 1 tabletti päivässä, 10-20 kg: 2 tablettia päivässä, 20-40 kg: 3 tablettia päivässä, yli 40 kg: 4 tablettia päivässä. Voidaan käyttää jatkuvasti tai 3.-4. viikon kuureissa. Ripulin yhteydessä annostelu voidaan kaksinkertaistaa.

Tuotteen koostumus

1 tabletti sisältää: inuliinia 300 mg, beta-1,3/1,6-glukaania 30 mg, pektiiniä 30 mg. Aineosat: inuliini, glukoosi, beta-1,3/1,6-glukaani, pektiini, magnesiumstearaatti.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (4)

Tehokas ja nopea
Paras lääke koiran ripuliin! Nopea, tehokas ja edullinen. Ainut valmiste, mikä meillä on auttanut pahaan ripuliin. Koiralla on myös närästystä ja eläinlääkäri suositteli Inupektin käyttöä jatkuvasti. Aloitimme nyt jatkuvan käytön.
Nopea apu koiran vatsavaivoihin
Yleensä selvittiin tällä, jos koiralle tuli ripuli tms. Vain kerran tarvittiin ihan kunnon ripulilääke. Tällä pärjää varsin pitkälle! Omalle koiralle piti murskata ja sekoittaa johonkin hyvään, ei suostunut pilleriä nielaisemaan.
Hyvä
Äkilliseen löysään vatsaan hyvä tuote! Tätä on oltava aina valmiina.
Erinomainen
Vanhan koiramme 17 v. pitkään jatkuneet epämääräiset ulostusongelmat = ripuli/löysä uloste korjaantuivat välittömästi kun ryhdyimme antamaan säännöllisesti Inupectia.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: INUPEKT FORTE VET TABL 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.