INOMAN KAPS 60 KPL

39,20 € (0,65 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Monipuolinen ravintolisä edistämään miehen kuntoa ja hedelmällisyyttä. Inoman-kapselit sisältävät myo-inositolia, foolihappoa, B6- ja E-vitamiinia, antioksidantteja sekä aminohappoja lisäämään miehen hedelmällisyyttä. Tuotteen sisältämä seleeni edistää normaalia siittiöiden muodostumista. Kupari, seleeni ja E-vitamiini suojaavat soluja hapettumisstressiltä, B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä ja sinkki edistää normaalia hedelmällisyyttä. Ei sisällä gluteenia, laktoosia eikä kemiallisia säilöntä- tai aromiaineita. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Miehille 1 kapseli 2 kertaa päivässä vesilasillisen kera 30 minuuttia ennen tai jälkeen aterian. Vältä kofeiinin ja sokerin samanaikaista nauttimista. Suositeltava käytön kesto on 3 kuukautta tai kunnes puolison raskaus todetaan, jotta tuetaan siittiöiden tuotannon kaikkia eri vaiheita. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei alle 12-vuotiaille tai henkilöille, joilla on todettu fenyyliketonuria.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: myo-inositoli 1000 mg, E-vitamiini 10 mg (84 %), foolihappo 0,4 mg (200 %), B6-vitamiini 1,2 mg (100 %), alfalipoiinihappo 200 mg, L-arginiini 60 mg, L-karnitiini 60 mg, seleeni 0,055 mg (100 %), sinkki 10 mg (100 %), kupari 0,1 mg (76 %), jodi 0,15 mg (100 %). Suluissa %-osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: Myo-inositoli, E-vitamiini, foolihappo, B6-vitamiini, alfa-lipoiinihappo, L-arginiini, L-karnitiini, seleeni, sinkki, kupari, jodi.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: INOMAN KAPS 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.