IDUN MINERALS LUOMIVÄRIN HÄIVYTYSSIVELLIN 1 KPL

12,00 € (12,00 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Luomivärisivellin. IDUN Minerals -sivellin valmistetaan synteettisestä kuidusta (Taklon), jonka ominaisuudet ovat samankaltaisia kuin luonnonsiveltimissä. Synteettinen sivellin on luonnonsivellintä pehmeämpi, eikä se allergisoi, eikä siitä irtoa harjaksia. Kaikissa IDUN Minerals -siveltimissä on käytännöllinen alusta ja suojaava pakkaus.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: IDUN MINERALS LUOMIVÄRIN HÄIVYTYSSIVELLIN 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.