IDOFORM MATKA PURUTABL 40 KPL

5/5
18,30 € (0,46 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Monipuolinen, viisi bakteerikantaa sisältävä maitohappobakteerivalmiste erityisesti matkailijoille. Maukas trooppisen makuinen purutabletti maistuu koko perheelle. Gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille 1 purutabletti päivässä. Aloita käyttö noin 3 päivää ennen matkalle lähtöä ja jatka käyttöä koko matkan ajan. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: yhteensä 3 miljardia CFU maitohappobakteeria. Aineosat: makeutusaineet (ksylitoli, aspartaami, asesulfraami K), täyteaineet (isomalti, mikrokiteinen selluloosa, mannitoli, metyyliselluloosa), inuliini, maitohappobakteerit (Lactobacillus rhamnosus GG, Lactobacillus acidophilus LA-5, Bifidobacterium BB-12, Lactobacillus bulgaricus LBY-27 ja Streptococcus thermophilus STY-31), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahapot, piioksidi), sokerit, makuaine, happamuudensäätöaine (sitruunahappo). Sisältää maitoa.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Huipputuote
Fantastinen tuote, syön tätä ihan joka päivä.
Vatsani ei ole voinut koskaan paremmin,
mm. valtava vatsan päivittäinen turvotus hävinnyt.
Suosittelen kaikille juuri tätä Idoform Matka koostumusta.
Hinta voisi olla edullisempi,
40 kpl maksaa melkein 20 euroa.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: IDOFORM MATKA PURUTABL 40 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.