IDOFORM A-BIOTIC KAPS 20 KPL

4/5
12,20 € (0,61 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Nieltävä maitohappobakteerikapseli, joka sisältää neljä valikoitua Lactobacillus ja Bifidobacterium -kantaa. Idoform A-biotic on kehitetty erityisesti lyhytaikaiseen käyttöön esimerkiksi antibioottihoidon tai ruokavalionmuutosten yhteyteen. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 3-vuotiaille 1-2 kapselia päivässä, mieluiten aterian yhteydessä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 kapselia sisältää yhteensä 2,5-5 miljardia maitohappobakteeria (Lactobacillus acidophilus NCFM, Lactobacillus paracasei Lpc-37, Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bi-04, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BI-04). Ainesosat: Glukoosi, maitohappobakteeriseos (Lactobacillus acidophilus NCFM, Lactobacillus paracasei Lpc-37, Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bi-07, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BI-04), hyytelöimisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), väri (titaanioksidi).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Hyvä olla reissussa.
Erittäin hyvä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: IDOFORM A-BIOTIC KAPS 20 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.