Häivytä väsymyksen merkit kasvoilta – tässä viisi parasta tehotuotetta

Häivytä väsymyksen merkit kasvoilta – tässä viisi parasta tehotuotetta

Valvottu yö, railakkaat juhlat tai stressaava työputki takana? Poimimme Egon valikoimista viisi tehokasta tehotuotetta, jotka taikovat väsymyksen merkit pois. Lue, miten yönaamio, hoitonestesuihke ja ihonvärinen rajauskynä tekevät ihmeitä ilmeellesi.

1. Laske turvotusta

Kun jo nukkumaan mennessä tiedät, ettei herätykseen ole riittävän monta tuntia, on hyvä ennakoida.

Payot My Payot Sleeping Pack -yönaamio on yökukkujan must-tuote. Se laskee lyhyistä yöunista johtuvaa turvotusta ja heleyttää ihoa silloin, kun se on vastaanottavaisimmillaan – eli yöllä. Naamio sisältää energisoivia supermarjoja, täyteläistävää hyaluronihappoa ja virkistävää silkkipuun uutetta. Aktiiviaineiden ansiosta iho normalisoituu lyhyidenkin yöunien aikana.

2. Piristä väsyneet silmät

Katsovatko peilistä punaiset särjen silmät? Silmätipat virkistävät ja kosteuttavat väsyneitä silmiä ja hillitsevät niiden ärsytystä.

Käteviin Bepanthen Eye -kerta-annospipetteihin pakatut tipat sisältävät rauhoittavaa dekspantenolia ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Ne sopivat myös piilolinssien käyttäjille. Minipipettejä on helppo kuljettaa mukana vaikka lompakossa.

3. Piilota silmäpussit

Kun silmänympäryksesi ovat turvonneet, tummat pandat, Yes to Cucumbers 2-Step Eye Kit Buh-Bye Bags & Dark Circles -hoitosetti virkistää jo 10 minuutissa. Ensin silmille laitetaan naamiolaput, ja vaikutusajan jälkeen silmänympärysiholle levitetään setin sisältämä voide. 

Parabeenittomat tuotteet sisältävät kurkku-uutetta, kofeiinia ja evodia-hedelmäuutetta. Nämä virkistävät, rauhoittavat ja laskevat tehokkaasti turvotusta sekä kirkastavat tummia silmänalusia. Silmänympärysiho tuntuu hoidon jälkeen pehmeän kosteutetulta.

Viileys laskee turvotusta, joten tehosta vaikutusta laittamalla naamiolaput ja silmänympärysvoide ennen nukkumaanmenoa jääkaappiin.

Väsymyksen merkit pois

4. Virkistä iho

Hoitonestesuihke pelastaa nuutuneet kasvot. Se raikastaa, syväkosteuttaa ja tekee ihon täyteläiseksi. Tunne on erityisen taivaallinen, kun säilytät tuotetta viileässä ja suihkit sitä iholle kasvojen pesun jälkeen.

Lierac Hydragenist Morning Moisture Mist toimii kuin raikas ilma. Se lisää ihon happipitoisuutta, piristää ja palauttaa tilapäisen väsymyksen aiheuttaman kosteuden menetyksen. Biomimeettinen happi, vernonian lehti, hyaluronihappo sekä vitamiinit ja mineraalit raikastavat ja hoitavat. Damaskonruusuvesi ja ruusujuuri parantavat ihon kosteustasapainoa ja antavat iholle suojaa.

5. Silmien punoitus pois

Yritätkö piilottaa tummia silmänalussirppejä valo- ja peitevoiteilla? Se ei aina ole hyvä idea, sillä todella väsynyt iho usein hylkii niitä – ja lopulta peittely-yritys vaalealla voiteella vain korostaa silmänalusten tummuutta.  

Tartu sen sijaan ihonväriseen kajalkynään. Kajal on melko paksua ja runsaspigmenttistä, joten se pysyy helpommin paikallaan ja peittää kivammin. Vaikka se saattaa vähän korostaa pieniä ryppyjä, tummuuden se piilottaa.

Ilme raikastuu entisestään, kun piirrät rajaukset ihonvärisellä rajauskynällä ripsien sisäpuolelle sekä ylä- että alaluomelle. Punaiset silmät kirkastuvat heti.

IsaDora Inliner Kajal Nude pysyy hyvin ja sisältää runsaasti pigmenttejä eli peittää hyvin. Vedenkestävä kynä sopii myös herkille silmille.

 

Asiantuntijana kosmetologi ja estenomi Janni Ahola Egosta.


Lue lisää

Hehkeä iho hetkessä – Tunnetko pikakaunistajat?

Hehkeä iho hetkessä – Tunnetko pikakaunistajat?

Juhlat tulossa? Takana huonosti nukuttu yö? Niin sanotut tuhkimotuotteet taikovat rypyt sileiksi ja tekevät iholle ihmeitä jo muutamassa minuutissa. Valitsimme viisi parasta pikakaunistajaa.

Lue lisää
Täydellisen hehkeä iho eteläkorealaisin keinoin – opi K-beauty-ihonhoitorutiini

Täydellisen hehkeä iho eteläkorealaisin keinoin – opi K-beauty-ihonhoitorutiini

Haluaisitko niin ihanan ihon, ettei sitä tarvitsisi edes meikata? K-Beauty eli eteläkorealainen ihonhoitorutiini tekee ihosta uskomattoman upean. Näin sen teet!

Lue lisää
Seerumi on ihonhoidon tehopakkaus – näin valitset itsellesi sopivan seerumin

Seerumi on ihonhoidon tehopakkaus – näin valitset itsellesi sopivan seerumin

Juuri sinulle sopivalla seerumilla voit hoitaa kasvojen ihopulmat kuntoon. Kun etsit itsellesi parasta seerumia, kurkkaa ensin purkin kyljestä, mitä tuote lupaa tehdä ihollesi.

Lue lisää

Teemat