5 ilahduttavaa lahjaideaa – Egon asiantuntijat suosittelevat

5 ilahduttavaa lahjaideaa – Egon asiantuntijat suosittelevat

Mitä lahjaksi miehelle, äidille, isoisälle ja ystävälle? Yliopiston Apteekin Egon asiantuntijat vinkkaavat Egon valikoimista omat suosikkinsa. Löydä tästä nerokkaat lahjaideat, jotka yllättävät iloisesti.

1. Hajuvesi kukkien ystävälle

”Perinteikkään japanilaisenIssey Miyake -hajuvesisarjan L’Eau D’Issey Florale -tuoksu on nappivalinta kukkaistuoksuista pitäville. Herkkä ja raikkaan ruusuinen tuoksu on monen mieleen ja sopii niin nuorelle kuin kypsälle naiselle.Hennon vaaleanpunainen hajuvesipullo on kaunis.”

Estenomi Terhi Rouhiainen
Kauppakeskus Jumbo, Vantaa

2. Ihonpuhdistuslaite ihostaan huolehtivalle

Foreo Luna -ihonpuhdistuslaite sopii jokaiselle ihonhoitajalle. Laitteen silikoniset, värähtelevät harjakset puhdistavat ihon tehokkaasti meikistä, liasta ja kuolleesta ihosolukosta. Kasvoille levitetään ensin puhdistusainetta ja sitten kasvot käydään laitteella läpi. Koska laite on vedenkestävä, sen voi myös ottaa myös suihkuun.

Valikoimasta löytyy laite myös herkälle iholle – ja miehetkin voisivat pitää helppokäyttöisestä ihonhoitolaitteesta!”

Kosmetologi Satu Chatzinikolaki
Kauppakeskus Redi, Helsinki

3. Tehokas seerumi aikuiselle iholle

”Medik8 R-Retinoate -seerumiemulsioon oikea tähtituote ikääntyvälle iholle. Se uudistaa ja elvyttää ihoa, silottaa ryppyjä ja juonteita ja tekee ihosta kuulaan. Olen huomannut nämä muutokset selkeästi sekä omassa että asiakkaiden ihossa.

Todellisen ihonhoidon tehokaksikon saat, kun käytät tuotteen parina Medik8 C-Tetra + Intense -seerumia.Se sisältää C-vitamiinia, jota kutsun ihon omaksi ruostesuojaksi.”

Kosmetologi Timo Rauhamäki
Kauppakeskus Forum, Helsinki

4. Täsmätuote parralle ja hiuksille

Raikkaan miehekkäältä tuoksuva Ted Baker Hair & Beard -shampoo on täsmätuote hiuksille ja parralle. Aloe vera - ja kuminansiemenuute ravitsevat partaa ja hiuksia, ja kasviuutteet pehmentävät ihoa. Kahviuute puolestaan elvyttää päänahkaa ja vilkastuttaa sen verenkiertoa. Tuote sopii myös herkälle iholle. Lisäksi näyttävä pumppupullo on kiva antaa lahjaksi ja laittaa näkyville. Tuotesarjasta löytyy muitakin hyviä tuotteita, jos haluaa koota isomman lahjapaketin.”

Apulaismyymälänhoitaja Saara Pöyhönen
Kauppakeskus Itis, Helsinki

5. Helpotus niskakipuun

”Puhelimen selaaminen ja tietokoneella istuminen aiheuttavat niska-, hartia- ja selkäkipuja. Omron Heat Tens on lääkkeetön kivunlievittäjä, jota voi käyttää kotona. Laitteessa on kaksi lätkää, jotka asetetaan kipukohdan molemmin puolin. Ne antavat lämpöä ja sähköistä hermostimulaatiota, jotka lievittävät kipuja.

Antaisin laitteen lahjaksi miehelleni, joka ei käy hierojalla. Myös teini-ikäiset lapseni voisivat käyttää sitä, sillä he katsovat päivittäin kännykän ja iPadin ruutua mitä ihmeellisimmissä asennoissa.”

Farmaseutti Satu Asumalahti
Kauppakeskus Ratina, Tampere


Lue lisää

Onni alkaa itsestä – helppoja harjoitteita hyvään oloon

Onni alkaa itsestä – helppoja harjoitteita hyvään oloon

Päivien lyhentyessä ja pimetessä on tärkeä muistaa kuunnella omaa olotilaa ja samalla löytää itsen sisältä hyvää tekeviä onnenmurusia ja rauhoittavaa kiitollisuutta. Katso Marielan helpot vinkit hyvään oloon!

Lue lisää
Näin teet terveellisen raakasuklaalevyn ja raakafudgen

Näin teet terveellisen raakasuklaalevyn ja raakafudgen

Makeanhimo iski? Juhlat tiedossa? Maistuva ja terveellinen raakasuklaa tai raakafudge onnistuu nopeasti ja helposti. Itse tehty herkku on myös ihana lahjaidea.

Lue lisää
Nopea ja herkullinen aamupala: piparkakkupuuro ja omenapiirakkapuuro

Nopea ja herkullinen aamupala: piparkakkupuuro ja omenapiirakkapuuro

Tuorepuuro on nopea ja terveellinen aamupala, joka säästää monta minuuttia kiireaamuinasi. Kohota kaurapuuro siis arjen yläpuolelle ja kokeile herkkupuuroa. Kumpi on sinun suosikkimakusi: piparkakku vai omenapiirakka?

Lue lisää

Teemat