ICE POWER PLUS MSM KYLMÄGEELI 200 ML

4/5
17,70 € (88,50 €/L)
TAI

Tuotetieto

Lääkeaineeton hoitomuoto kivun lievitykseen. Kylmägeeli vaikuttaa nopeasti ja pitkävaikutteisesti helpottaen kipuja ja särkyjä. Alentaa turvotusta ja tulehdusta, laukaisee lihasjännitystä, nopeuttaa vamman parantumista sekä edistää lihasten palautumista rasituksesta. Sisältää MSM:ää, joka auttaa vahvistamaan kylmägeelin vaikutuksia. Sopii niveltulehduksien, nivelrikon, jännetupentulehduksen oireiden lievittämiseen ja rasittuneiden lihasten sekä lihasperäisten selkäkipujen hoitoon.

Tuotteen käyttö

Akuuteissa kiputiloissa levitä näkyvä kerros vamma-alueelle noin 3-6 tunnin välein. Muissa tapauksissa käytä tarpeen mukaan. Vältä aineen joutumista haavoihin, silmiin ja limakalvoille.

Tuotteen koostumus

Aqua, ethanol, menthol, MSM, eucalyptus globulus oil, carbomer crosspolymer, triethanolamine, cl food blue 5.

Tuotearviot (1)

Hyvä
Hyvä lihaksille. Auttaa.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ICE POWER PLUS MSM KYLMÄGEELI 200 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.