ICE POWER KYLMÄSPRAY 200 ML

10,40 € (52,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Nopea ja tehokas viilentävä kylmäsuihke venähdyksien, nyrjahdyksien ja revähdyksien ensihoitoon. Viilentää vamma-alueen välittömästi ja lievittää iskuvamma, venähdys- ja nyrjähdyskipuja. Helppo käyttää urheilusuorituksen aikana. Toimii myös ensiapuna lievissä palovammatilanteissa.

Tuotteen käyttö

Suihkuta kipukohtaan noin 15 senttimetrin etäisyydeltä enintään viiden sekunnin ajan. Toista käsittely tarvittaessa. Älä suihkuta rikkoutuneelle iholle. Ei alle 5-vuotiaille.

Tuotteen koostumus

Propane/butane, menthol, ethanol.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ICE POWER KYLMÄSPRAY 200 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.