ICE POWER KYLMÄGEELI ROLL 75 ML

10,30 € (137,33 €/L)
TAI

Tuotetieto

Tehokas kylmägeeli lihas- ja nivelkipuhin. Erinomainen hoito, joka tehoaa venähdyksissä, rasitusvammoissa, niska-hartiaseudun kiputiloissa ja rasittuneissa lihaksissa. Luonnollinen hoitomuoto vaikuttaa nopeasti ja pitkävaikutteisesti helpottaen kipua ja särkyä. Kylmähoito laskee turvotusta, vähentää tulehdusta, laukaisee lihasjännitystä ja nopeuttaa vamman parantumista sekä edistää lihasten palautumista rasituksesta.

Tuotteen käyttö

Levitä geeliä näkyvä kerros vamma-alueelle 3-4 kertaa päivittäin, kunnes kipu ja lihasaristus helpottuu. Anna geelin imeytyä, älä hiero. Ei alle 6-vuotiaille. Vältä geelin joutumista haavoihin, silmiin ja limakalvoille.

Tuotteen koostumus

Aqua, ethanol, menthol, glycerol, Eucalyptus globulus oil, carbomer crosspolymer, triethanolamine, CI food blue 5.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ICE POWER KYLMÄGEELI ROLL 75 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.