ICE POWER KYLMÄ/LÄMPÖPAKKAUS 29X12CM 1 KPL

8,90 € (8,90 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Monikäyttöinen kylmä/lämpöpakkaus. Kylmähoito vähentää turvotuksen ja verenpurkauman muodostumista sekä lievittää kipua lihas- ja nivelvammoissa. Kylmähoito sopii urheiluvammojen, akuuttien tulehdusten ja reumaattisten kiputilojen oireiden lievittämiseen. Lämpöhoitoa käytetään sellaisten kiputilojen lievittämiseen, joihin ei liity tulehdusta esim. lihaskrampit, lihasjännitys, iskias ja noidannuoli. Koko: 29cm x 12cm.

Tuotteen käyttö

Käyttö kylmänä: jäähdytä pakkaus jääkaapissa tai pakkasessa vähintään 2 tunnin ajan. Lämpimänä: Lämmitä pakkaus max +80 asteisessa vesihauteessa 5 minuuttia tai vedellä täytetyssä kulhossa mikroaaltouunissa keskiteholla 1-2 minuuttia. Huomioi, että paleltumien/palovammojen välttämiseksi, älä aseta pakkausta paljaalle iholle, vaan esim. pyyhkeen sisään tai kompressiosidoksen päälle.

Tuotteen koostumus

Aqua, glycerin, carbomer crosspolymer, triethanolamine, food blue 5.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ICE POWER KYLMÄ/LÄMPÖPAKKAUS 29X12CM 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.