ICE POWER HOT LÄMPÖGEELI 75 ML

4/5
9,00 € (120,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Lämmittävä ja lihaksia rentouttava lämpögeeli. Suunniteltu auttamaan ääreisverenkierron häiriöissä ja ei-tulehduksellisissa kivuissa sekä jännitystiloissa. Loistava lisä urheilijoiden ja kuntoilijoiden alkulämmittelyyn, estäen tehokkaasti rasitusvammojen ja revähdysten syntyä.

Tuotteen käyttö

Geeliä hierotaan ihoon, kunnes se on imeytynyt. Vaikutus alkaa noin tunnin kuluttua käsittelystä. Ihon lämpiäminen tehostaa voimakkaasti geelin vaikutusta.

Tuotteen koostumus

Aqua, paraffinum liquidum, cetearyl alcohol PEG-20 stearate, ethanol, campher, oleoresin capsicum, phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, propylparaben.

Tuotearviot (2)

Erinomainen
Komppaan edellistä! Niskajumien iskiessä kuuma suihku, tätä voidetta ja yöksi T-paita päälle, ja jumitukset on aamulla tiessään. Saattaa kyllä poltella ihoa etenkin jos sitä on hierottu, mutta lihasten rentoutumisen oikein tuntee! Kaipaisin isompaa tuubia...
Loistava tuote
Ainoa tuote, joka itselläni helpottaa lihasjumeja lämmöllä. Toimii muuten myös hyvin naisilla sääriin talvipakkasella, jos täytyy pärjätä ohuemmilla sukkahousuilla!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ICE POWER HOT LÄMPÖGEELI 75 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.