ICE POWER CREME KYLMÄVOIDE TUUBI 60 G

9,50 € (158,33 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Tehokas kylmävoide lihaksille ja nivelille. Ice Power kylmävoide sopii käytettäväksi lihasperäisiin niska-, hartia ja selkäkipuihin sekä nopeuttamaan rasituksesta ja harjoittelusta palautumista. Kylmävoide alentaa ihon pintalämpötilaa, joka vaikuttaa nopeasti ja pitkävaikutteisesti kivun tunteeseen. Ihoystävällinen Ice Power kylmävoide myös vilkastuttaa verenkiertoa ja rentouttaa lihaksia. Sopii myös raskaana oleville ja imettäville tai lasten kasvukipuihin.

Tuotteen käyttö

Levitä näkyvä kerros kylmävoidetta säännöllisesti 3-4 kertaa päivittäin, kunnes kipu ja aristus helpottuu. Hiero voide kevyesti iholle. Ei alle 2-vuotiaille lapsille. Varo tuotteen joutumista silmiin, avohaavoihin tai limakalvoille.

Tuotteen koostumus

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ICE POWER CREME KYLMÄVOIDE TUUBI 60 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.