I SAY VAGINAL DRYNESS GEELI 75 ML

5/5
15,60 € (208,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Vesipohjainen kosteuttava geeli intiimialueelle hoitaa ja ennaltaehkäisee emättimen kuivuutta. I Say Vaginal Dryness sisältää hoitavaa karpaloa ja intiimialueelle sopivan pH:n (3,8-4,5). Kirkas ja miellyttävä geeli on pakattu helppokäyttöiseen ja hygieeniseen pumppuannostelijaan. Sopii käytettäväksi kondomien kanssa. Rasvaton, hormoniton ja hajusteeton.

Tuotteen käyttö

Levitä kosteuttavaa geeli pieni määrä emättimen suun ympärille. Voidaan käyttää päivittäin. Geeliä voi käyttää niin paljon kuin tarvitsee.

Tuotteen koostumus

Cranberry-Active, vand, propylenglycol, hydroxyethylcellulose, natriumbenzoat, kaliumsorbat, citronsyre, natriumhydroxid.

Tuotearviot (3)

Luonnollisen ja miellyttävän tuntuinen. Riittoisa.
Tämä on paras tähän asti käyttämistäni intiimikosteutustuotteista. Itseäni miellyttää erityisesti se, että geeli tuntuu limakalvolla luonnolliselta kosteudelta. Ei kirvele. On riittoisa. Kosteuttaa erinomaisesti. Ei tahraa. Hygieninen pumppupullo, joka annostelee sopivasti.
Hyvä tuote, hinta-laatusuhde ok
Helppo käyttää, kosteuttaa hyvin.
Tehokas kosteutus. Riittoisa pullo. Sopii hyvin myös liukuvoiteeksi.
Tehokas, riittoisa, miellyttävä koostumus. Ei tahraa. Antaa raikkaan ja puhtaan tunteen.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: I SAY VAGINAL DRYNESS GEELI 75 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.