I SAY URINARY TRACT INFECTION TEST 1 KPL

12,20 € (12,20 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Helppokäyttöinen kotitesti virtsatieinfektion toteamiseen. i say Urinary Tract Infection Test perustuu nitriittien, proteiinin- ja leukosyyttien havaitsemiseen virtsassa. Nopea ja luotettava testi antaa tuloksen jo kahdessa minuutissa. Testin voi suorittaa heti oireiden alettua. Virtsatietulehduksen yleisimmät oireet ovat tihentynyt ja/tai pakottava virtsaamistarve, kipu ja/tai polttava tunne virtsatessa, samea tai tumma virtsa ja/tai epämiellyttävä haju. Virtsatieinfektio voi aiheuttaa myös viiltävää kipua alavatsassa. CE-merkitty terveydenhuollon laite.

 

Tuotteen käyttö

Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen testin suorittamista. Ota yhteyttä lääkäriin, jos virtsassa on verta.

Tuotteen koostumus

Pakkaus sisältää: Testiliuska, väriasteikko, käyttöohjeet.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: I SAY URINARY TRACT INFECTION TEST 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.