I SAY TURVOTUS & IBS-OIREET KAPS 30 KPL

4/5
15,50 € (0,52 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Valmiste vatsan turvotukseen ja IBS -oireiden hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. I Say Turvotus ja IBS-oireet kapseli sisältää simetikonia ja piparminttuöljyä, jotka auttavat turvotukseen ja ilmavaivoihin. Simetikoni vähentää suolessa liiallista kaasua ja piparminttuöljy rentouttaa suoliston sileää lihasta vähentäen mahakipua. Nopea apu turvotukseen ja kipuun! Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. CE-merkitty terveydenhuollon laite.

Tuotteen käyttö

Ota kapseli veden kanssa aterian yhteydessä tai ennen nukkumaanmenoa. Aikuiset ja yli 14-vuotiaat lapset: 1-2 kapselia päivässä. Enimmäisannos 6 kapselia vuorokaudessa. Lapset 6-14 -vuotta: 1 kapseli päivässä. Enimmäisannos 3 kapselia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-6 kapselia sisältää: simetikoni 125-750 mg, piparminttuöljy 1-6 mg. Ainesosat: simetikoni, piparminttuöljy, gelatiini (peräisin naudasta).

Tuotearviot (8)

Kokeile mutta ei ehkä kaikille toimi
Omalla kohdallani, ehdin ottaa 2 kapselia. Maha alkoi tehä paljon ääniä ja kuplintaa.. sekaisin meni maha ja lisäsi vaan mahan ääntelyä. Kannattaa kokeilla kumminkin, toisille voi sopia ja toisille ei!
Vatsakipu ja turvotus katosivat kokonaan yön aikana. Otin illalla 2 kapselia. Aamulla tuntui kuin mitään vaivaa ei olisi ollutkaan.
Erittäin hyvä tuote. Kulkee laukussa jatkuvasti.
Auttaa oikeasti
Rauhoittaa vatsaa, poistaa sekä ripulia että ummetusta.
Huipputuote
Ihana apu IBS-vaivoihin. Elämäni normalisoitui tuotteen myötä.
*****
Huippu tuote. Olen kärsinyt vuosikausia toiminnallisesta vatsasta sekä IBS-oireista ja kokeillut kaiken mahdollisen. Tämä ihana tuote auttoi jo ensimmäisestä ottokerrasta ja jää minulle päivittäiseen käyttöön. Ei enää jatkuvaa istumista wc:ssä. Kiitos. On myös erittäin kätevää, kun voi tilata tuotteen verkkokaupasta.
Hyvä tuote
Hyvään aikaan tuli YA viime vuoden viimeinen Uniikki-lehti, jossa kerrottiin tästä, (lehti on todella hyvä) I SAY TURVOTUS & IBS-OIREET Erinomainen tuote ärtyneelle suolistolle. Suosittelen.
Lähiapteekissa ei sitä ollut, sanoivat tilaavansa, jonka saisin noutaa viikon kuluttua. YA saa nopeammin, täältä tilaaminen on helppoa.
KIITOS, Chatin palveluun se oli enemmän kuin hyvää.


Kamala
Käytin ibs-oireiden hoitoon, pahensi omalla kohdallani niitä. Ilma ei todellakaan poistunut vaan vatsakivut olivat tuplasti pahemmat kuin normaalisti. Lopulta, usean tunnin jälkeen lääkkeen otosta, vatsa meni aivan sekaisin.
Erinomainen
Auttaa oikeasti ilman poistumista ja lievittää kipua.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: I SAY TURVOTUS & IBS-OIREET KAPS 30 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.