HUMIDOSE NENÄN KOSTUTUSLIUOS 50 ML

3/5

Special Price 8,16 €

Hinta: 9,60 €

(163,20 €/L)
TAI

Tuotetieto

Suihke nenän limakalvojen kuivuuden hoitoon. Hellävarainen Humidose pehmentää nenän karstaisuutta ja avaa tukkoista nenää. Isotoninen suolaliuos sopii erinomaisesti käytettäväksi ennen sumutettavien lääkkeiden käyttöä. Humidose ei heikennä nenän värekarvatoimintaa. CE-merkitty valmiste.

Tuotteen käyttö

Humidose -kostutusliuosta suihkutetaan 1- 2 suihkausta nenän limakalvolle tarvittaessa. Nenä niistetään ennen käyttöä. Sumutuksen aikana hengitetään sisään sieraimen kautta ja suljetaan vastakkainen sierain painamalla kevyesti sormella. Tämän jälkeen sumutetaan toiseen sieraimeen.

Tuotteen koostumus

Natr. chlorid. 7,72 mg, kal. chlorid. 0,42 mg, calc. chlorid. 0,16 mg, benzalkon. chlorid.0,1 mg, aq. purif. ad 1 ml

Tuotearviot (3)

Ei mitään vaikutusta
Etsin nenän seiniä kosteuttavaa tuotetta, joka ehkäisisi nenäverenvuotoja, ja tämä ei todellakaan ollut sitä. Ei auttanut myöskään tukkoisuuteen.
Hyvä tuote esim. Nasonexin yhteyteen
Tämän avulla saan lievitystä nenäkipuun ja -verenvuotoon.
Näppärä perustuote, hiukan vaatii sorminäppäryyttä.
Vanha kunnon perus keittosuolaliuos. Passaa kaiken ikäisille ja hoitaa hommansa. Pumppu vaatii vähän sorminäppäryyttä, mutta muuten ihan mainio vehje!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: HUMIDOSE NENÄN KOSTUTUSLIUOS 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.