HOITOPOLKU AKTIIVI SIS.VAAKA + RANNEKE 1 KPL

4/5

Special Price 138,60 €

Hinta: 198,00 €

(138,60 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Hoitopolku Aktiivi on suomalainen terveydenhuollon asiantuntijoiden kehittämä ja ylläpitämä palvelu, jonka tavoitteena on edistää terveyttä ja hyvinvointia. Hoitopolku Aktiivi -palvelussa tavoitteidesi tukena ovat älyvaaka, Syke-aktiivisuusranneke, sovellus Hoitopolku.fi -sivustolla sekä ravitsemusterapeutin ohjeet. Palvelun alussa Hoitopolun asiantuntijat tekevät alkukartoituksen ja saat laillistetun ravitsemusterapeutin tekemän arvion kirjallisena sekä puhelimitse. Etenemistäsi seurataan puhelimitse jatkuvasti 3 kuukauden välein vuoden ajan.

Tuotteen käyttö

Toimi seuraavasti: 1. Osta Hoitopolku Aktiivi verkkokaupasta tai ego-myymälästä. 2. Rekisteröi vaakapakkauksen mukana tuleva koodi osoitteessa http://www.noweca.com/code. 3. Tee Hoitopolku.fi:ssä alkukartoitus, jonka jälkeen ravitsemusterapeutti ottaa sinuun yhteyttä ja asetatte yhdessä tavoitteet. 4. Saat viikoittain palautetta edistymisestäsi ja sinulla on mahdollisuus kolmen kuukauden välein ravitsemusterapeutin konsultaatioon puhelimitse seurataksesi tavoitteidesi täyttymistä. Asenna paristot älyvaakaan. Asenna Syke-aktiivisuusrannekkeeseen päivämäärä, aika sekä syntymäaika, sukupuoli ja paino. Lataa Hoitopolku Aktiivi sovellus Google Playsta tai AppStoresta. Syötä profiilitietosi sovellukseen. Pakkauksen käyttöohjeesta löydät lisätietoja sovelluksen ja laitteiden (vaaka, aktiivisuusranneke) toiminnasta. Älyvaakaa ei suositella raskaana oleville, eikä henkilöille, joilla on sydämentahdistin.

Tuotteen koostumus

Pakkauksen sisältö: älyvaaka, Syke-aktiivisuusranneke, käyttöohjeet.

Tuotearviot (1)

Hyvä
-

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: HOITOPOLKU AKTIIVI SIS.VAAKA + RANNEKE 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.