HERRA HAKKARAISEN PÄÄRYNÄ KSYLITOLIPASTILLI 55 G

5/5
3,00 € (54,55 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Hyvänmakuinen täysksylitolipastilli perheen pikkuväelle ja isommillekin nautittavaksi. Ksylitoli katkaisee happohyökkäyksen ruokailun jälkeen ja säännöllisesti käytettynä edistää hampaiden mineralisaatiota. Makeutettu ainoastaan ksylitolilla. Väriaineeton. Makuna päärynä tai mansikka.

Tuotteen käyttö

Anna kahden pastillin liueta hitaasti suussa aterian ja välipalan jälkeen. Parhaimman terveysvaikutuksen saat 10 täysksylitolipastillista päivässä (5 g ksylitolia). Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Tuotteen koostumus

Makeutusaine (ksylitoli 95%), hyytelöimisaine (arabikumi), liivate, luontainen aromi.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Paras pastilli!
Aivan paras pastilli. Meidän perheessä tätä käyttävät kaikenikäiset, isä syö kokonaiset kolme pastillia kerralla. Ainoa miinuspuoli on että pastillit sulavat hiukan liian nopeasti suussa, eikä ksylitoli ehdi viipyä hampuleissa montaakaan hetkeä.
Paras maku kaikista xylitol-pastilleista :)
Toimiva pastilli

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: HERRA HAKKARAISEN PÄÄRYNÄ KSYLITOLIPASTILLI 55 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.