HERRA HAKKARAISEN MANSIKKA KSYLITOLIPASTILLI 55 G

5/5
3,10 € (56,36 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Hyvänmakuinen täysksylitolipastilli perheen pikkuväelle ja isommillekin nautittavaksi. Ksylitoli katkaisee happohyökkäyksen ruokailun jälkeen ja säännöllisesti käytettynä edistää hampaiden mineralisaatiota. Makeutettu ainoastaan ksylitolilla. Väriaineeton. Makuna päärynä tai mansikka.

Tuotteen käyttö

Anna kahden pastillin liueta hitaasti suussa aterian ja välipalan jälkeen. Parhaimman terveysvaikutuksen saat 10 täysksylitolipastillista päivässä (5 g ksylitolia). Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Tuotteen koostumus

Makeutusaine (ksylitoli 95%), hyytelöimisaine (arabikumi), liivate, luontainen aromi.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (4)

Hyvin maistuu!
Lasten mielestä hyvän makuinen. Mielellään popsivat ruuan jälkeen näitä!
Tosi hyvä.
Sopii ihan pienillekin lapsille. Hyvän makuinen.
Lapsiystävällinen
Hyvänmakuinen lapsille sopiva tabletti. Tässä ei tosin lisättynä D-vitamiinia kuten osassa Herra Hakkarainen- pastilleissa on. Riittoisa. Hyvä hinta-laatusuhde.
lasten suosikki
Reilun kokoinen ja kivan mallinen tabletti

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: HERRA HAKKARAISEN MANSIKKA KSYLITOLIPASTILLI 55 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.