HELOSAN JALKAVOIDE 100 G

5/5
8,20 € (82,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Erityisesti jalkojen hoitoon tarkoitettu keskirasvainen voide. Karbamidi pehmentää kovettumia tehden ihon pehmeäksi ja kimmoisaksi. Antiseptiset ominaisuudet torjuvat bakteereita, sieniä ja pahaa hajua. Sisältää eukalyptusta. Hajusteeton.

Tuotteen käyttö

Tuotteen koostumus

Aqua, Paraffinum liquidum, Glycerin, Urea (10%), Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Lactic Acid, Polyaminopropyl biguanide, Eucalyptus globulus, Propylbaraben.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (10)

Joka päiväiseen käyttöön, ennalta ehkäisevänä
Teemme molemmat fyysistä työtä. Paljon kengät jalassa. Jalkoja hoidettu jalkakylvyillä ja voiteilla, välillä kuorivat sukat käytössä. Silti mieheni sai jalkasienen. Tämä on hyvä tuote joka päiväisessä käytössä jo ennalta ehkäisevästi jalkasientä vastaan, varsinkin jos jalat ovat usein kengissä, joissa hiostaa. Mukava viilentävä vaikutus. Eikä jalkasieni ole enään tullut. Jalat pysyy pehmeinä ja raikkaana.
mielestäni paras
auttaa nopeasti ja pehmentää hyvin kovat kantapäät
Hyvä jalkavoide
Olen kokeillut monia erilaisia jalkavoiteita ja koen hyväksi kuiville kantapäilleni tämän voiteen. Kannattaa kokeilla.
Suht edullinen ja toimiva jalkavoide
Helosan pitää kantapääni pehmeinä, imeytyy hyvin eikä tahraa. Helosanin löydettyäni en enää jalkavoidetta vaihda
Tarkotukseensa hyvin toimiva.
On sopiva omiin jalkoihini. Säännöllisesti käytettynä pehmentää kovettunutta ihoa jaloissa ja pitää sen pehmeänä. Saa kyllä hieroa aika ihoon, jotta ei jää hirmu rasvaiseksi.
Laatutuote
Miellyttävä käyttää, kosteuttaa hyvin koppuraisetkin kantapäät, imeytyy nopeasti. Olen käyttänyt tuotetta vuosikaudet ja olen siihen todella tyytyväinen. Edullinen hinta on myös iso plussa.
Jokapäiväisessä käytössä, hyväksi havaittu
Kuiville jaloille loistovoide. Imeytyy nopeasti ja pitää jalat pehmeinä. Minun puolestani eukalyptus saisi tuoksua reippaastikin, hajusteettoman voiteen rinnalle voisi tuottaa tuoksuvankin version..
Mielestäni niitä harvoja miellyttävän tuntuisia voiteita, joita käyttäisin mielelläni näin miehenä.
Ei siis tahri ympäristöä juurikaan, mikä on käyttämisen kannalta minulle yksi oleellinen pointti.
Uppoaa kyllä kuiviin kantapäihin aika paljon.
Klassikko
Hyväksi todettu.
Erittäin hyvä jalkavoide
Tämä voide pitää jalat pehmeinä - ja korjaa koppurat kohdat. Tuoteselosteessa sanotaan hajusteettomaksi, mutta mielestäni tässä on raikas eukalyptuksen tuoksu.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: HELOSAN JALKAVOIDE 100 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.