HELEIN STRONG BIOTIN + TABL 60 KPL

5/5
16,70 € (0,28 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Laadukas kauneusravintolisä hiusten ja kynsien hyvinvointiin! Helein Strong Biotin + sopii jo nuoresta iästä alkaen sinulle, joka tavoittelet näyttäviä hiuksia ja vahvoja kynsiä. Valmisteen biotiini ylläpitää ihon ja hiusten hyvinvointia ja sinkki edistää kynsien pysymistä normaaleina. Valmisteessa lisäksi kysteiiniä, joka auttaa hiuksiasi voimaan hyvin. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Muistathan että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: C-vitamiini 80 mg, biotiini 5000 mikrog, sinkki 15 mg, kysteiini 60 mg. Ainesosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), askorbiinihappo, täyteaine (dikalsiumfosfaatti), L-kysteiini, sinkkisitraatti, täyteaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), D-biotiini, paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), väri (titaanidioksidi, kantaja-aine: kaliumalumiinisilikaatti), täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (5)

erinomainen
olen kokeillut monia hiusten/kynsien hyvinvointiin tarkoitettuja ravintolisiä ja tämä on kyllä yksi parhaista ainakin omalla kohdallani. hiukset ja kynnet vahvistuvat huomattavasti :) hinta-laatusuhde siten erinomainen ja helppokäyttöinenkin
Toimii hienosti!
Kynnet ovat vahvistuneet huomattavasti, hiukset kasvavat paljon nopeammin ja iho on myös hyvässä kunnossa. Kärsivällisyyttä vaatii hieman, koska tulokset alkavat tietenkin näkyä vasta ajan kanssa (2 kk käytön jälkeen), kun uusi vahva kynsi ehtii kasvaa.
Tehokas
Aivan ihana! Söpöjä helmiäisen vaaleanpunaisia pieniä tabletteja, joten helppo niellä.
Kynnet eivät enään liuskotu ja hiukset ovat alkaneet kasvaa ripeämmin.
Vaikutuksen huomasin etenkin kynsissä
Vaikutuksen huomasin etenkin kynsissä, jotka eivät tämän kuurin aikana lohkeilleet ja liuskoittuneet niin kuin ennen. Helmen näköinen, vähän kimaltava tabletin ulkomuoto sointuu tietenkin yksiin tuotteen nimen vuoksi, mutta mietin, minkä vuoksi minun pitää jotain kimallusainetta syödä turhan takia.
Ihan hyvä
Hyvä hinta-laatusuhde, huomasin pientä vaikutusta yhden purkin aikana, pitäisi varmaan käyttää kauemminkin :)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: HELEIN STRONG BIOTIN + TABL 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.