HELEIN MULTI-VITAMIN FOR BEAUTY TABL 60 KPL

5/5
13,30 € (0,22 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Laadukas kauneusravintolisä ihon, hiusten ja kynsien monipuoliseen hyvinvointiin! Helein Multi-Vitamin For Beauty tabletit sopivat sinulle, joka haluat tehokkaasti ja monipuolisesti tukea ihosi, hiustesi ja kynsiesi heleyttä ja vahvuutta sekä säilyttää nuorekkaan ilmeen pidempään. Valmisteen biotiini ylläpitää ihon ja hiusten hyvinvointia ja sinkki tukee kynsien toimintaa. Lisäksi tuotteessa mukana iholle, hiuksille ja kynsille tärkeitä kysteiiniä ja piitä. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä. Valmiste ei sovellu lapsille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Muistathan että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: E-vitamiini 12 mg, C-vitamiini 80 mg, tiamiini 3 mg, riboflaviini 3 mg, niasiini 30 mg, B6-vitamiini 3 mg, foolihappo 200 mikrog, biotiini 290 mikrog, pantoteenihappo 16 mg, sinkki 12,5 mg kyseteiini 50 mg, peltokorteuute 308 mg (josta piitä 22 mg). Ainesosat: Peltokorteuute (Equisetum arvense 5:1), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), askorbiinihappo, L-kysteiini, sinkkisitraatti, nikotiiniamidi, täyteaineet (di- ja trikalsiumfosfaatti), kalsiumpantotenaatti, D-alfa-tokoferyylisukkinaatti, täyteaine (hydroxypropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), tiamiinimononitraatti, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, väri (titaanidioksidi, kantaja-aine: kaliumalumiinisilikaatti), täyteaine (hydroxypropyyliselluloosa), D-biotiini, foolihappo.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (3)

Pitää lupauksensa
Käytän tuotetta aina kuukauden ja pidän sen jälkeen viikon tauon. Kesän olin kokonaan ilman, ja vaikutus pysyi. Olen tehnyt näin nyt reilu 1,5 vuotta enkä luovu. Pitkäaikainen vaikutus ja oikeasti hinta-laatusuhde on todella kohdillaan. Ei vatsaärsytystä!
Hyödyllinen tuote
Kynnet vahvistuivat ja hiusten kunto parani kuuriluontoisessa käytössä :)
Loistava
Hyvä ravintolisä hiusten, kynsien ja ihon hoitoon

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: HELEIN MULTI-VITAMIN FOR BEAUTY TABL 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.