HEIJASTINTEIPPI REFEN 3,5CMX2M 1 KPL

6,10 € (6,10 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Monikäyttöinen heijastinteippi näkyvyyden tehostamiseen pimeällä. Heijastinteippi Refen on kätevässä rullassa, josta voi leikata liimattavia paloja ulkoiluvaatteisiin, lastenvaunuihin, polkupyörään ja vaikka kävelysauvoihin. Refen Heijastinteipin kokonaisheijastavuus on 1265 CIL ja siitä saa laajan pinta-alan liimaamalla teippiä reilusti eri kohtiin. Refen Heijastinteippi on Työterveyslaitoksen hyväksymä standardin EN 13356 vaatimukset täyttävä heijastin. Väri graniitin harmaa. 

Tuotteen käyttö

Leikkaa teipistä vähintään viiden senttimetrin mittaisia paloja ja liimaa halutulle alueelle. Kaarevalle pinnalle teippiä kannattaa laittaa kaksi rinnakkain. Teippi tulee kiinnittää puhtaalle ja kuivalle pinnalle. Teippi on kertakäyttöinen ja poistetaan tekstiileistä ennen pesua.

Tuotteen koostumus

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: HEIJASTINTEIPPI REFEN 3,5CMX2M 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.