HEDRIN PROTECT & GO SPRAY PÄÄTÄIDEN ENNALTAEHKÄISYYN 200 ML

18,00 € (90,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Hyväntuoksuinen ja tehokas suihke täitartuntojen ennaltaehkäisyyn lapsille ja aikuisille. Hoitava hiusspray estää täiden tarttumisen ja ennaltaehkäisee täiongelman syntymisen. Suihkeen koostumus on hellävarainen ja mieto. Suihke jättää hiuksiin hedelmäisen, raikkaan tuoksun. Nopea ja yksinkertainen käyttää.

Tuotteen käyttö

Sopii aikuisille ja yli 6 kuukauden ikäisille. Käytä säännöllisesti aina hiusten pesun jälkeen vähintään kaksi kertaa viikossa joko pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin.

Tuotteen koostumus

1,2-oktaanidioli, 1 paino-% (Activdiol), PEG-6-kapryyli/kapriiniglyseridit, PEG-12-dimetikoni, karbomeeri, natriumhydroksidi, hajuste (sisältää limoneenia), vesi.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: HEDRIN PROTECT & GO SPRAY PÄÄTÄIDEN ENNALTAEHKÄISYYN 200 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.