HARMONIA KSM66 KAPS 120 KPL

5/5

Special Price 21,08 €

Hinta: 24,80 €

(0,18 €/KPL)
Saatavuus: Tuote on tilapäisesti loppu verkkokaupasta, tarkista saatavuus myymälöittäin.

Tuotetieto

Tehokas ja monivaikutteinen Ashwagandha -uutevalmiste. Harmonia KSM66 sisältää luonnonmukaisesti valmistettua ashwagandha -uutetta (KSM66), joka auttaa ylläpitämään stressinsietokykyä sekä fyysistä ja henkistä vireyttä. Ashwagandha myös edistää emotionaalista tasapainoa ja unen tuloa. Valmiste tukee miehen seksuaalista halukkuutta ja mieskuntoa sekä ylläpitää kestävyyttä ja lihasmassaa. Ashwagandha tukee myös naisen hedelmällisyyttä. Luonnonmukaisesti viljelty ja uutettu Ayurveda -perinteen mukaisesti. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille 1 kapseli aamulla ja illalla. Tarvittaessa enintään 3-4 kapselia päivässä. Ei alle 12-vuotiaille. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2-4 kapselia sisältää: KSM66 ashwagandha (Withania somnifera) juuriuute 600-1200 mg. Ainesosat: standardoitu Ashwagandha (Withania somnifera) –uute, selluloosa (kapselin kuori). Kapseli saattaa sisältää pieniä määriä maitoa (< 2 % kapselin sisällöstä).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

loistava tuote
Parantaa huomattavasti seksuaalista halukkuutta.
Ihan huippu tuote
Helpottaa stressiä, parantaa unen laatua.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: HARMONIA KSM66 KAPS 120 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.