HANSAPLAST FAMILY PACK LAJITELMA 48610 40 KPL

5/5
6,00 € (0,15 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Jokapäiväisten pienten haavojen ja naarmujen suojaukseen. Hansaplast family pack sisältää laastareita koko perheelle. Pakkauksessa on 20 kpl lasten laastareita, 8 kpl kangas- ja 12 kpl muovipintaisia laastareita.

Tuotteen käyttö

Tuotteen koostumus

Lasten laastarit: Pintamateriaali: polyetyleeni. Liimamassa: polyakrylaatti. Haavatyyny: polypropyleeni. Kangaslaastarit: Pintamateriaali: Viskoosi/polyamidi. Liimamassa: synteettinen kautsu. Haavatyyny: polypropyleeni. Muovipintainen laastari: Pintamateriaali: polyetyleeni/polypropyleeni. Liimamassa: polyakrylaatti. Haavatyyny:polypropyleeni.

Tuotearviot (2)

Hyvä
-
hyvä laastari.
mainio laastari, hyvä pito.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: HANSAPLAST FAMILY PACK LAJITELMA 48610 40 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.