HAMMASLANKAIN PLACKERS PLAC ORIGINAL 40 KPL

5/5
6,30 € (0,16 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Helposti yhdellä kädellä käytettävä, rispaantumaton mintunmakuinen hammaslankain. Kaksi peräkkäistä venymätöntä hammaslankaa nostavat plakin hampaiden välistä vaivattomasti. Hammaslangan käyttö torjuu iensairauksia ja reikiä hampaissa. Uudelleen käytettävä.

Tuotteen käyttö

Johdatetaan Plackers kevyesti sahaavin liikkein hampaiden väliin. Huuhdellaan käytön jälkeen lämpimällä, juoksevalla vedellä ja voidaan käyttää uudelleen niin kauan kuin lanka kestää.

Tuotteen koostumus

Tuotearviot (2)

Todella näppärä
Helppo ja kätevä käyttää. Ei enää koskaan normilankaa..
näppärä
Helppo käyttää ja puhdistaa hyvin hammasvälit.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: HAMMASLANKAIN PLACKERS PLAC ORIGINAL 40 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.