HÄDESALVA VOIDE 20 G

9,90 € (495,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Peräaukon seudun ihon rauhoittamiseen ja viilentämiseen käytettävä voide. Sisältää muun muassa mentolia ja villarasvaa. Mentoli viilentää ja yhdessä villarasvan kanssa rauhoittaa ihoa. Hädesalva ei sisällä hajusteita eikä säilöntä- tai väriaineita. Voiteessa ei myöskään ole kortisonia.

Tuotteen käyttö

Sivellään pieni määrä voidetta tarvittaessa peräaukon ympärille. Valmiste sisältää maapähkinäöljyä, ei sovi pähkinäallergikoille.

Tuotteen koostumus

Lanolin, aqua, arachis hypogaea oil, menthol, puhdistettu vesi, maapähkinäöljy.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: HÄDESALVA VOIDE 20 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.