GUM KIDS HAMMASTAHNA 2-6 50 ML

5/5
4,10 € (82,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Mansikanmakuinen hammastahna, joka sopii alhaisemman fluoripitoisuuden (500 ppm) takia erityisesti 2-6 -vuotiaille lapsille. Hammastahna sisältää fluorin lisäksi vaikutusta tehostavaa isomaltia. Suunniteltu erityisesti maitohampaiden harjaukseen. Vaikuttavat aineet yhdessä ehkäisevät kariesta sekä suojaavat eroosiolta. Ei sisällä natriumlauryylisulfaattia, sopii aftaherkille. 

Tuotteen käyttö

Harjaa hampaat aamuin illoin. Alle 6-vuotiaille: käytä hammastahnaa herneen kokoinen määrä ja valvo harjausta, jotta lapsi nielisi hammastahnaa mahdollisimman vähän.

Tuotteen koostumus

Aqua, sorbitol, hydrated silica, isomalt, lauryl glucoside, disodium phosphate, cellulose gum, aroma, sodium fluoride, sodium saccharin, sodium benzoate, sodium phosphate, mica, CI47005, CI77891, CI16035.

Tuotearviot (1)

Pojan suosikkitahna.
Tämä on poikani mielestä paras hammastahna! Tämä ei ole voimakkaan makuinen ja mansikan aromi on miellyttävä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: GUM KIDS HAMMASTAHNA 2-6 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.