GUM JUNIOR HAMMASTAHNA 7+ 50 ML

5/5
4,10 € (82,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Tuttifrutin makuinen geelimäinen hammastahna yli 7-vuotiaille.Hammastahna sisältää fluorin lisäksi vaikutusta tehostavaa isomaltia. Vaikuttavat aineen yhdessä ehkäisevät kariesta ja suojaavat eroosiolta. Hellempi kuin aikuisten tahnat eikä sisällä natriumlauryylisulfaattia, sopii aftaherkille. 

Tuotteen käyttö

Hampaat harjataan aamuin illoin.

Tuotteen koostumus

Aqua, sorbitol, hydrated silica, isomalt, lauryl glucoside, disodium phosphate, cellulose gum, aroma, sodium fluoride, sodium saccharin, sodium benzoate, sodium phosphate, mica, CI47005, CI77891, CI16035.

Tuotearviot (2)

Eroon aftoista
Ostin tätä 8v. lapselleni, jolla oli ollut jo vuosia jatkuvasti isoja, kivuliaita aftoja. Aikaisemmin olin jo kokeillut monia aftaherkille suositeltuja tahnoja, mutta eivät toimineet. Tätä on käytetty nyt pian vuosi, eikä ole ollut ensimmäistäkään aftaa - kannatti kokeilla, vaikka olin jo luovuttamassa!
Pojan suosikkitahna
Tähän siirryttiin mansikanmakuisesta saman sarjan tahnasta kun rautahampaita alkoi tukemaan. Tämänkin maku miellyttää poikaa; ei liian voimakas ja väkevä niinkuin useimmat tahnat ovat.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: GUM JUNIOR HAMMASTAHNA 7+ 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.