GUM HAMMASHARJA POST-OPERATION ULTRAPEHMEÄ 1 KPL

4,20 € (4,20 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Erittäin pehmeä hammasharja aikuisille. Ainutlaatuinen harja on kehitetty hammasoperaation tai leikkauksen jälkeiseen käyttöön. Harjan ultrapehmeät harjakset puhdistavat tehokkaasti plakkia, mutta eivät vahingoita ikeniä tai vaurioitunutta aluetta. Hammas- tai ienleikkauksen jälkeen on erityisen tärkeää pitää suu puhtaana, jottei leikkaushaava tulehdu. Saatavana eri värejä.

Tuotteen käyttö

Tuotteen koostumus

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: GUM HAMMASHARJA POST-OPERATION ULTRAPEHMEÄ 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.