GUM BABY MONSTER HAMMASHARJA 0-2 1 KPL

2,90 € (2,90 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Hammasharja vauvoille ja pikkulapsille 0-2 v. GUM Baby Monster hammasharjassa on erityisen pieni pää, joka sopii vauvan suuhun. Pidempi varsi auttaa aikuista tarttumaan hammasharjaan. Hellävaraiset, pehmeät harjakset.

Tuotteen käyttö

Harjaa hampaita 2 minuuttia aamuin illoin. Alle 3-vuotiaiden lasten hampaat suositellaan harjattavan kerran päivässä fluoritahnalla (1000-1100 ppm) ja toisella kerralla ilman tahnaa tai fluorittoman hammastahnan kanssa.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: GUM BABY MONSTER HAMMASHARJA 0-2 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.