GLUTEN GO KAPS 25 KPL

5/5
15,80 € (0,63 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Gluten GO on kolmea entsyymiä sisältävä ruuansulatusentsyymivalmiste käytettäväksi esimerkiksi raskaiden aterioiden yhteydessä. Tuote ei sovellu keliaakikoille eikä korvaa keliaakikon gluteenitonta ruokavaliota. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli nesteen kera ennen ateriaa. Tarvittaessa annostuksen voi kasvattaa 2 kapseliin ateriakerralla. Älä käytä tuotetta, jos olet raskaana. Ei suositella keliaakikoille. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

1-2 kapselia sisältää: pepsiini 500-1000 SAPU, proteaasi 75000 HUT, proteaasi DPP-IV 125 DPP-IV. Ainesosat:maltodekstriini (maissista), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselikuori), kasvirasva (palmu, kookos).Voi sisältää jäämiä soijasta ja vehnästä.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Paras keksintö sitten sähkön!
GlutenGO antoi mulle elämän takaisin. Rakastan ruokaa, elän syödäkseni. Kulinaristinen bucket list loppui lyhyeen, kun tajusin ettei viljat enää sovi. Vatsa ei vaan kestänyt - IBSn touhuja, koska keliakiaa minulla ei ole.
Nyt napsin 2 kapselia ennen ruokaa (1 kapseli jos kuormitus on pieni, esim yksi siivu ranskanleipää) eikä mitään ongelmia. Ei kipua, ei sprinttiä vessaan, ei kolmen päivän palautumispaastoa.. ilmaa mahani vielä kerryttää hieman, mutta voi olla ihan hotkimisestakin johtuvaa.. 10 vuotta meni ilman viljoja. Nyt voin palata bucket listan pariin.
Onhan tuote hintava. 1.20e per ateria, mutta on jokaisen sentin arvoinen!!
Suosittelen kokeilemaan, jos yhtään mietityttää.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: GLUTEN GO KAPS 25 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.