GLAUBERSUOLA 30 G

4,00 € (133,33 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Glaubersuola (natriumsulfaatti) suolen tyhjennykseen mm. paaston aloituksen yhteydessä. Tehokas laksatiivi ja suoliston tyhjentäjä. Laktoositon, gluteeniton ja sokeriton.

Tuotteen käyttö

Suolen tyhjentämistä varten liuota 5-20 g jauhetta lasilliseen haaleaa vettä, teetä tai mehua. Nauti kulauksittain. Paaston aloituksessa 30g liuotetaan 1/2 litraan vettä ja juodaan hitaasti pienin kulauksin. Glaubersuola maistuu hieman karvaalta. Glaubersuola vaikuttaa n. 1 - 4 tunnin kuluessa, jolloin on hyvä pysytellä WC:n lähettyvillä. Ei lasten ulottuville.

Tuotteen koostumus

Natriumsulfaatti 100 %.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: GLAUBERSUOLA 30 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.