GINKGOMAX KAPS 120 KPL

1/5
35,10 € (0,29 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Neidonhiuspuu-uutetta sisältävä kapseli lieviin ääreisverenkierronhäiriöihin. Ginkgomaxista saat apua kylmiin käsiin ja jalkoihin. Laktoositon. Perinteinen kasvirohdosvalmiste.

Tuotteen käyttö

Aikuisille 1 kapseli 2 kertaa päivässä. Käytä neidonhiupuu-uutetta yhtäjaksoisesti enintään 6 viikon ajan. Älä käytä Ginkgomaxia, jos sinulla on verenhyytymiseen vaikuttava lääkitys. Lopeta valmisteen käyttö vähintään 2 viikkoa ennen leikkausta. Jos sinulla on jatkuvaa lääkitystä vaativa sairaus, keskustele Ginkgomaxin käytöstä lääkärisi kanssa. Älä käytä Ginkgomaxia, jos sinulla on maksan tai munuaisten vajaatoiminta. Ei alle 18-vuotiaille. Ei raskaana oleville tai imettäville.

Tuotteen koostumus

1 kapseli sisältää: Ginkgonis extr. aceton. sicc. raffinat. et quantificat. (35-45:1) 63 mg respond. ginkgoflavon. glycosid. 15 mg et terpenlacton. 3,5 mg, glucos.liq.dispers. desicc. constit. et color. (E132, E171) q.s. Apuaineet: mikrokiteinen selluloosa, vedetön kolloidinen piioksidi, nestemäinen sumukuivattu glukoosi, kapselikuoressa liivate, titaanioksidi (E171) ja indigokarmiini (E132).

Tuotearviot (1)

Ei tehoa kylmiin jalkoihin ja sormiin
Ei ainakaan minulla tehonnut siihen, kun ääreisverenkierto sormissa ja jaloissa vaan lakkaa kylmän seurauksena.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: GINKGOMAX KAPS 120 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.