GERATHERM OXY CONTROL 1 KPL

42,00 € (42,00 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Pulssioksimetri veren happisaturaation (SpO2) ja pulssin mittaamiseen sormesta koti- ja ammattikäytössä. Geratherm Oxy Control pulssioksimetri sopii hyvin esimerkiksi kuntoilijoille ja astmaatikoille veren happisaturaation tarkkailuun. Laite on helppokäyttöinen, luotettava ja antaa selkeät tulokset. Sopii erinomaisesti eripaksuisille sormille. Pakkauksessa mukana näppärä säilytyskotelo. Takuu 2 vuotta.

Tuotteen käyttö

Aseta sormi laitteeseen. Kun sormi on oksimetrissä, niin kynnen tulee olla näytön puolella ylöspäin. Paina etupuolella olevaa virtapainiketta kerran. Mittauksen aikana pyri olemaan paikallasi äläkä liikuta laitteessa olevaa sormea. Lue tulokset näytöltä. Katso tarkemmat ohjeet pakkauksen käyttöohjeesta.

Tuotteen koostumus

Pakkaus sisältää: Sormi-pulssioksimetri, suojakotelo, paristot, käyttöohje.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: GERATHERM OXY CONTROL 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.