GELSMART GEELISUKAT1 PARI

5/5
31,00 € (15,50 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Kosteuttava geelisukka kuivien, karheiden ja halkeilevien jalkojen hoitoon. Ihoa vasten tuleva pehmeä geelisisus muodostaa iholle kosteuttavan ja vaurioita parantavan ympäristön. Geelisisus sisältää kasviöljyjä, jotka vapautuvat iholle vähitellen kosteuttaen ihoa syvältä. Sukat pitävät myös jalat lämpimänä talvella. Voidaan käyttää yhdessä jalkavoiteen kanssa. Yksi koko. Pestävä.

Tuotteen käyttö

Sukkia pidetään vähintään 3 kertaa viikossa. Sukat voidaan pestä käsin miedolla saippuavedellä. Ilmakuivaus. Talkitaan tarvittaessa, jos geeli muuttuu tahmeaksi. Ei saa venyttää tai silittää.

Tuotteen koostumus

Gel: 100% GelSmart Moisturizing M-gel. Materiaali: Mikro-fiber: 95% nylon ja 5% spandex.

Tuotearviot (2)

ei sovi diabeetikolle
Tuotteen myyntiselosteessa pitäisi ehdottomasti mainita, että ei sovi diabeetikolle. Tilasin suotta tuotteen lahjaksi, jota en nyt voi antaa.
Hyvä lahjaidea!
Talven toivelahja kuiville kantapäille, helppo ja mukava käyttää.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: GELSMART GEELISUKAT1 PARI

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.