GELSECTAN KAPS 60 KPL

5/5
41,00 € (0,68 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Helpotusta ärtyvän suolen oireyhtymän IBS oireisiin. Gelsectan palauttaa suoliston normaalin toiminnan. valmiste on tarkoitettu erityisesti henkilöille, joilla ärtyneen suolen oireyhtymä (IBS), suolistoyliherkkyyttä tai suolisto-oireita tiettyjen lääkkeiden ottamisen jälkeen. Gelsectan lievittää ja estää turvotusta, ilmavaivoja, kroonista tai uusiutuvaa ripulia, vatsan alueen jännitystä sekä näistä johtuvaa vatsakipua. Gelsectan kapseleiden sisältämät kasviproteiinit ja ksyloglukaani muodostavat limakalvolle mekaanisen suojan, jolloin limakalvo saa mahdollisuuden korjaantua ja uusiutua. Laktoositon ja gluteeniton. CE-merkitty tuote.

Tuotteen käyttö

Aikuisille 1 tai 2 kapselia oireiden vakavuuden mukaan kahdesti vuorokaudessa, aamulla ennen aamiaista ja illalla ennen illallista 2-4 viikon ajan. Hoitoa voidaan tarvittaessa käyttää myös ylläpitohoitona. Kapseli niellään kokonaisena veden kera. Jos oireet ovat rajuja tai niiden aiheuttajasta on epäilyä, tulee ottaa yhteys lääkäriin diagnoosin varmistamiseksi. Ei raskaana oleville.

Tuotteen koostumus

Ksyloglukaani, herneproteiini ja viinirypäleensiemenuute, ksylo-oligosakkaridit, magnesiumstearaatti (kasviperäinen), amorfinen saostunut piidioksidi. Kapseli: hypromelloosi (HPMC). 

Tuotearviot (8)

Olen käyttänyt 4 päivää ja vatsa on nyt normalisoitunut, näyttää olevan hyvä tuote
Todella hyvä tuote jos ripuli tähän loppuu
*****
Näin tuotteen mainoksen lehdessä joskus alkukesällä ja aloin kokeilla. Minulla on todettu jatkuvien kiusallisten ripulivaivojen syyksi ärtyisän suolen oireyhtymä. Ei auta Alflorex, ei Visibline niin hyvin kuin Gelsectan. Ei autta pelkkä Foodmap-ruokavalio. Gelsectan yhdistettynä ruokavalioon (ynnä pieneen lenkkeilyyn ulkona) ensimmäinen systeemi joka pitkään aikaan auttaa tuntuvasti ja normalisoi mahan toiminnan ja lopettaa ripuloinnin. Gelsectanin hinta korkea eikä Kela-korvausta saa niin kuin Visiblineen. Olisi syytä saada, koska Gelsectan auttaa, Visibline ei. SUOSITTELEN.
Hyvä tuote!
Vatsakivut ja -krampit sekä ilmavaivat joka päiväisiä. Ei voinut ennakoida, koska tai missä vatsa menee sekaisin. Lomamatkoilla haittasi elämää huomattavasti ja jo pelkästään työpäivät olivat hankalia. Näin tämän tuotteen mainoksen lehdessä ja kiinnostus heräsi. Päätin kokeilla, enkä ole katunut. Nyt olen syönyt pillereitä reilun viikon ja kaikki oireet ovat hävinneet! Vatsa voi hyvin! Voin todellakin suositella!
Vessan päivystys loppui
Tämän tuotteen ansiosta en ole käyttänyt kuin kerran Imodiumia reilun kahden kuukauden aikana. Aiemmin vähintään kerran viikossa. Vatsakivut ovat poistuneet lähes kokonaan ja uloste on koostumukseltaan normaalia. Limaa ei tule enää ulostamisen jälkeen. Erinomaisen hyvin toiminut minulla. Suosittelen kokeilemaan.
Toimiva tuote
Minulla paljon suolistovaivaa, mm. crohnin tauti ja sen lisäksi IBS. Olen käyttänyt Gelsectania useamman kuukauden, välillä koittanut vähentää/lopettaa, mutta oireet palaavat välittömästi. Minulla tuote toimii hyvin, ilmavaivat, turvotus, kivut ja ripulointi helpottaneet.
Mahtaako auttaa muita?
Oireilu jatkunut edelleen lääkityksestä huolimatta. Ehkä lievä apu, ei 42e arvoinen tuote. Sopii kokeilla, tuskin kannattaa pidempään hototuloksia odotella.
Todella hyvä
Keliakia sai vatsani sekaisin ja todennäköisesti laukaisi ibs:n, kun vatsa ei rauhoittunut gluteenittomasta ruokavaliosta huolimatta. Tämä tuote pitää vatsan erinomaisessa kunnossa ilman jatkuvaa imodiumin syömistä. Suosittelen!
Kaikki oireet hävisivät kahden viikon kuurilla
Söin yhden kapselin aamuin illoin ja sain sillä vatsani kuntoon. Kuuri loppui vajaa kuukausi sitten, eikä oireet ole palanneet. Suosittelen!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: GELSECTAN KAPS 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.