GEFILUS TIPAT+D3 7,5 ML

14,20 € (1893,33 €/L)
TAI

Tuotetieto

D-vitamiinitipat, jossa mukana Lactobacillus rhamnosus -maitohappobakteereja. Valmisteen D-vitamiini tukee lapsen luuston tervettä kasvua ja maitohappobakteerit vaikuttavat kehittyvässä suolistossa. Valmiste sopii myös koko perheelle, mutta erityisesti perheen pienimmille. Laktoositon, gluteeniton, maitoproteiiniton, säilöntäaineeton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Ravista huolellisesti ennen käyttöä. Aikuisille ja lapsille 5 tippaa päivässä. Nauti sellaisenaan lusikalla tai voit sekoittaa tipat ruokaan tai juomaan. Sopii myös pulloruokintaan. Pidä tippapullo annosteltaessa ylösalaisin, pystyasennossa. Säilytä huoneenlämmössä, avatun pakkauksen kesto on 6 viikkoa. Pakkauksessa on 30 päivän annos.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 5 tippaa sisältää: D3-vitamiini 10 mikrog ja Lactobacillus rhamnosus 5 miljardia bakteeria. Ainesosat: auringonkukkaöljy, kookos-/palmuydinöljy, Lactobacillus rhamnosus GG, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kolekalsiferoli (D3-vitamiini).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: GEFILUS TIPAT+D3 7,5 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.