GEFILUS PLUS VAHVA KAPS 50 KPL

21,80 € (0,44 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Vahva maitohappobakteerivalmiste riittoisassa pakkauksessa koko perheelle. Gefilus Plus Vahva -kapselit sisältävät vahvan pitoisuuden paljon tutkittua L. rhamnosus GG -maitohappobakteeria. Tuote sopii esimerkiksi koko perheelle matkalle mukaan tai antibioottikuurin yhteyteen. Laktoositon, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Lapsille ja aikuisille: 1 kapseli päivässä. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa sisällön nesteeseen ja juoda. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: Lactobacillus rhamnosus GG 10 miljardia yksikköä (10 x 10^9). Ainesosat: täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), maitohappobakteeri (Lactobacillus rhamnosus GG), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat). Kapselin kuori: Liivate (peräisin naudasta), väri (titaanidioksidi). Sisältää maitojäämiä.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: GEFILUS PLUS VAHVA KAPS 50 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.