GEFILUS PLUS KAPS 50 KPL

5/5
18,40 € (0,37 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Maitohappobakteerikapseli koko perheelle. Sisältää korkealaatuista ja paljon tutkittua Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteerikantaa. Sopii päivittäiseen käyttöön, antibioottikuurin yhteyteen ja matkalle mukaan. Sopii maitoallergisille. Laktoositon, maitoproteiiniton ja gluteeniton. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja lapsille 1 kapseli päivässä. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa sisältö jäähtyneeseen ruokaan tai juomaan. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: Lactobacillus rhamnosus GG 5 miljardia bakteeria. Aineosat: täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), Lactobacillus rhamnosus GG, paakkuuntumisen estoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat). Kapselin kuori: liivate, väri (titaanidioksidi).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Auttaa vatsaa turvallisesti
Olen käyttänyt Gefilus plussaa jo ainakin 7 vuotta. Käytän sitä koska se pitää stressivatsani kunnossa.
Luotettava matkahyvinvointiin
Yleensä jos vähänkin tuntuu että maha saattaa alkaa myllertää otan kyseisen kapselin ja se tuntuu auttavan lähes aina. Helpottaa myös ilmavaivoja.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: GEFILUS PLUS KAPS 50 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.