GEFILUS KUURI KAPS 10 KPL

3/5
5,70 € (0,57 €/KPL)
Saatavuus: Tuote ei ole myynnissä verkkokaupassa, tarkista saatavuus myymälöittäin

Tuotetieto

Maitohappobakteerivalmiste kätevänä kuuripakkauksena. Sisältää korkealaatuista ja paljon tutkittua Lactobacillus rhamnosus GG kantaa. Sopii etenkin antibioottikuurin yhteyteen tai matkalle mukaan. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja lapsille 1 kapseli päivässä. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa sisältö jäähtyneeseen ruokaan tai juomaan. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: Lactobacillus rhamnosus GG yli 5 miljardia kpl. Aineosat: täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), Lactobacillus rhamnosus GG, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat). Kapselin kuori: liivate (peräisin naudasta), väri (titaanidioksidi).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Toimiva maitohappobakteeri
Muuten ihan hyvä ja toimiva tuote, mutta toisinaan kapseli oli vaikea niellä, koska se kelluu nesteessä, koska sen sisällä on jauheen lisäksi vähän ilmaa. Suuhun ei saa ottaa liikaa nestettä, ettei kapseli jää suuhun. Ruokaan tai juomaan sekoittaminen on varteenotettava vaihtoehto, mutta kapselin kuori menee sitten roskiin.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: GEFILUS KUURI KAPS 10 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.