FUTURO SELKÄTUKI SÄÄDETTÄVÄ 1 KPL

5/5
67,00 € (67,00 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Säädettävä selkätuki, joka antaa tasaisen ja vakaan tuen, mutta ei estä liikkumista. Selkätuki on suunniteltu helpottamaan selän alueen väsymyksestä tai lihasjännityksestä johtuvaa kipua. Selkätuki on pehmeää ja hengittävää materiaalia. Siinä on säädettävä tarrakiinnitys ja kaksinkertainen kiristettävä nyörisäätö sekä irrotettava lannerankatoppaus. Vyötärön ympärys 73-129 cm.

Tuotteen käyttö

Käyttöohje pakkauksessa. Käsinpesu 30 astetta, ei rumpukuivausta, ei silitystä, ei valkaisuainetta, ei kemiallista pesua.

Tuotteen koostumus

Nylon 39%, polyester 22%, polyester foam 15%, neoprene 13%, EVA 6%, polypropylene 2%, TPE 1%, spandex 1%, cotton >1%.

Tuotearviot (1)

Hyvä säädettävyys ja hengittävyys!
Käytin tätä pitkittyneeseen (muutaman viikon) alaselän jumitukseen, ja jo vajaan viikon käytön jälkeen pystyin jättämään tuen pois, jumitus oli helpottanut. Tätä oli helppo käyttää housujen/farkkujen kanssa ja collegepaidan/neulepaidan kanssa kukaan ei huomannut, että tuki oli päivälläkin käytössä. Tuote ei myöskään alkanut hikoiluttamaan, vaan sitä oli helppo pitää koko päivän. Suosittelen alle ohutta t-paitaa mukavuuden vuoksi. Hintansa väärti!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FUTURO SELKÄTUKI SÄÄDETTÄVÄ 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.